Kurdish MattersNieuwe site! Volg me tijdens mijn werk aan mijn boek over de Koerdische kwestie: www.KurdishMatters.com

Ik heb een eindejaars-cadeautje gemaakt voor bladen, organisaties en mensen waar ik mee werk. Ik ga niet vertellen wat het is, maar terwijl het cadeautje in de maak was, gebeurde er iets interessants wat me een aardige aanleiding leek voor een heuse prijsvraag voor mijn websitebezoekers. Het cadeautje heeft een voorkant, en op die voorkant staat een foto van mijzelve met een groene sjaal om mijn schouders. Daaronder mijn adres en website, in knalgeel. Nu wilde ik er ook ‘journalist in Turkije’ bijzetten, en wel in rood. Maar het meisje van de zaak die dit cadeautje voor mij fabriekt, weigerde dat resoluut. Gelukkig viel het kwartje bij mij snel, en ik koos een andere kleur. En omdat ik een paar cadeautjes te veel heb laten maken, dacht ik: de vier websitebezoekers die weten waarom de kleurencombinatie rood-geel-groen geen goed idee is en het juiste antwoord mailen naar f.geerdink AT gmail.com, krijgen het cadeautje toegestuurd! (Nog even voor de duidelijkheid: logischerwijs níet hieronder antwoorden, maar mailen!)

1 Comment »

Blog posts on this article

  1. Kerstkaart | Mandy Pijl - Weblog dec 15 2008 / 11am

    [...] riep een collega. Een ander ligt van dergelijke gevoelens niet wakker, en heeft een nog veel bonter presentje laten [...]

Leave a Reply

 tekens beschikbaar

Snel