Kurdish MattersNieuwe site! Volg me tijdens mijn werk aan mijn boek over de Koerdische kwestie: www.KurdishMatters.com

In de media!

Sinds 2011 maak ik af en toe mijn opwachting in de media. Hier een lijstje! Het meeste is in het Turks, eentje in het Engels en eentje in het Nederlands (Casa Luna!). 

2013
4 januari: Een blog van mijn site KurdishMatters werd overgenomen op de site van IMC-TV.

7 januari: Het onafhankelijke TV-station IMC-TV interviewde mij in hun late nieuwsprogramma over het ‘vredesproces’ in Turkije. Kijk het hier terug!

11 Januari: Een openbaar interview via twitter met InternetHaber werd naar het Turks vertaald en op hun site gezet.

2012
22 mei: De Turkse journalist Amberin Zaman schreef een column over mij in het landelijke dagblad HaberTurk, getiteld De journalist die me een schaamtegevoel bezorgt.

22 mei: De beroemde journalist Cüneyt Özdemir wilde mij wel in zijn avondprogramma op de grote nieuwszender CNN Türk. Hij wilde met me praten over mijn ervaringen in Uludere, waar 34 burgers omkwamen in een bombardement door het Turkse leger. Na het live interview hoorde ik dat ik voor Turkse begrippen wel erg openhartig had gepraat over de situatie in het dorp. Misschien dat de uitzending daarom niet meer beschikbaar is op de site van CNN Türk. Als iemand ergens een linkje weet op te duikelen, laat me dat dan even weten!

3 juli: Na een bezoek aan Uludere in het voorjaar van 2012 werd ik over mijn ervaringen geïnterviewd voor IMC-TV. Kijk het hier terug!

22 november: Heerlijk was dat, bijna twee uur praten over de Koerdische kwestie in het NCRV-radioprogramma Casa Luna. Luister de uitzending hier terug!

2011
12 december: Op de Istanbulse radiozender Acik Radio werd ik een uur lang geïnterviewd over lopende zaken in Turkije, van de EU tot de Koerdische kwestie. De eerste paar minuten zijn in het Turks, daarna gaat het verder in het Engels. Luister het hier terug!

Eerder in 2011 werd ik ook nog geïnterviewd door AHaber, een grote nieuwszender, maar dat staat volgens mij nergens online.

Snel