Kurdish MattersNieuwe site! Volg me tijdens mijn werk aan mijn boek over de Koerdische kwestie: www.KurdishMatters.com

Ik lees me suf wat kranten betreft, alleen het lokale sufferdje heb ik nog niet ontdekt. Ons Istanbul ofzo zal het wel heten. Daar schijnt in te staan wanneer in welke stadsdelen overdag tot een uurtje of zeven ’s avonds het water wordt afgesloten – zo zorgt het stadsbestuur ervoor dat er de hele zomer door water beschikbaar blijft. Had ik Ons Istanbul wel gelezen, dan had ik vanochtend heel vroeg kunnen douchen, vóór het water aan de hele Anatolische kant eraf ging. En had ik niet om twee uur vanmiddag, toen ik tussen deadline en afspraak door even snel fris wilde worden, stom naar een niet-werkende kraan staan staren. En had er nu geen dikke vlieg rondom mijn hoofd gecirkeld.

6 Comments »

6 Responses to “Ons Istanbul”

Comments

 1. Suzanne jul 07 2008 / 9pm

  Hahaha. Geldt dat ook voor hotels?

 2. Fréderike Geerdink jul 07 2008 / 10pm

  Ja, alles op slot. Maar hotels zullen wel eh, anticiperen, dwz Ons Istanbul lezen en watervoorraad inslaan en verwarmen voor de gasten enzo.

 3. Eline jul 07 2008 / 10pm

  Oeps, haha! Herkenbaar voor mij na een verblijf in een evenzo waterloos land. Hopelijk is het sufferdje in eenvoudiger Turks geschreven dan de dagbladen…

 4. Anderske jul 17 2008 / 1pm

  in de Gaste zag ik vandaag een aankondiging dat morgen van 10 tot 14 uur in Zekeriyakoy wegens werkzaamheden het water afgesloten wordt.
  Is een soort van Spits/ Metro hier. die krijg je bijv in Besiktas bij de boten.

 5. Henk Emmink jul 22 2008 / 10pm

  20 dakika and Gaste. Available in front of the bus stops
  (Nur Emmink: nur@emmink.com)

 6. Fréderike Geerdink jul 22 2008 / 11pm

  Ik weet het inmiddels, Anderske en Henk, maar die kranten lees ik zelden want ze worden vooral in de ochtendspits uitgedeeld en dan ben ik zelden bij een uitgiftepunt. Ik kén ze, maar ik léés ze niet ;-)

Leave a Reply

 tekens beschikbaar

Snel