Kurdish MattersNieuwe site! Volg me tijdens mijn werk aan mijn boek over de Koerdische kwestie: www.KurdishMatters.com

Maandagochtend was ik de hoofdgast in een talkshow op de Turkse radio. Het radiostation heet Açık Radyo (Open Radio), zendt uit in Istanbul en omgeving en is ‘community based’. Community based radiostations zijn in handen van de gemeenschap waar ze zich op richten, en alle radio wordt ook door die gemeenschap gemaakt. Lees hier waar Açık Radyo voor staat. Spreekt mij wel aan, dus zei ik meteen ja toen ze vroegen of ik in hun programma wilde komen.
Je kunt de uitzending met uw favoriete correspondent hier terugluisteren. Het gaat over het nieuws in Turkije en over hoe ik werk als journalist. Het begint in het Turks, maar geen paniek, het gaat al snel over in Engels.

No Comments »

Leave a Reply

 tekens beschikbaar

Snel